On taivas sysimusta

Runoilija Karpalo

              Sanotaan, että
            muutos tapahtuu,
kun paikalleen jämähtämisen tuska ylittää
        pelon tuntemattomasta.

   Kukaan ei kertonut helvetistä
              siinä välissä,
 


 et voi jäädä tuleen makaamaan,

                 etene!
                 jatka!
                 mene!


Aina ennen valoa, on taivas sysimusta.


                





  
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Joskus on vaikeita hetkiä, mutta niistä lopulta selvitään, aina <3 
Tämä meni sisuksiini, taiten kerroit jotain minulle(kin) tutusta.

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot

Sivut