Kolmas taivas

Runoilija Karpalo

Istun Jupiterilla
ihmetellen avaruuden

avaruutta

Kuulen Saturnuksen renkaat!


         Hyppään komeetan kyytiin,

ja matkustan

      -  kolmanteen taivaaseen.



 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Saturnuksen renkaat saattavat vielä hieman näkyä, vähän aikaa <3 
Tosta on lyhyt matka sinne seitsemänteen... :)

Hieno

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot