Jätit jäljen

Runoilija Karpalo


Vieläkin 
            heräilen       aamuöisin 
                      

                         itkien

Haavat ovat 

syvät, muistot    


                                   kipeät

trauma minussa
huutaa yhä apua


                       

                               
                      
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Koskettava.
Elämä on 😏
"Aika parantaa", on varmasti loppuunkulunut sanonta. 
Niinpä.....
Mukavasti asemoitu teksti, sanat kuin vahingossa pudonneet, mutta tekivät luennasta nautittavan.
Kiitos, tykkään leikitellä....
Runosi koskettaa syvältä..

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot

Sivut