Kysynpähän vain

Runoilija Karpalo

Jos minä vaihdan

makkaran
pinaattiin ja kaaliin

niin loppuuko tämä 
helvetillinen piina siihen?

Saanko vihdoinkin rauhan,
olenko sitten 
                  onnellinen?
 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

jos ruoka tekee onnellikseksi niin onko väliä mitä syö, näin sai runosi ajattelmaan

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot

Sivut