Kuuma

Runoilija Karpalo


Uuu beibi
sä olet niin hottis!
Frendit varottaa: Älä mee, poltat vaan
näppis!

Mut kyllästynyt kylmään; aina näitä tuulia!
Katson kuvaas, beibi tahdon suudella noita huulia.


Laitat viestii ja mä huokaisen; mulla on jo kuuma! 
Nähdään viikon päästä! Terveisin sun oma,
Puuma!





 
Selite: 
Sellainen lauantaipläjäys 🤣
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

😅 sait hyvälle tuulelle. 
Hyvä niin 😅🤣

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot

Sivut