Pakkaspäivän toive

Runoilija Karpalo


Kylmänä pakkaspäivänä 
hengitys huuruaa.

Olisipa
    kupillinen teetä 

     ja 
             katseellinen sympatiaa.


 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Kerrassaan upeaa, toivottavasti molempia riittää paljon <3 
Olisipa. Kiva toive :)
Hienoja - sekä runo, että toivomus sen sisällä.

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot

Sivut