Sinä et huomaa

Runoilija Karpalo

Sinä selität

jotain

Mitä sinä selität?


Minä en kuuntele enää

        katson pihapuissa sirkuttavia lintuja -

olemme kuin

        lintuhäkissä




            sinä et edes
              huomaa

      raollaan olevaa ovea

Otan pari askelta ja lennähdän ulkopuolelle, jostain

kaukaa 

                 kuulen kuinka

sinä selität yhä


jotain, jota minä


en kuuntele.
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Sivut