Miehen kokoinen arkku

Runoilija Karpalo

Valitsimme arkun
- ei mitään rimpsuja vaan
karkeaa kaunista
pellavaa,
kalanruotokuviolla.
Miehelle sopiva.

Paidassa on rusetti,
siitä isä ei kyllä tykkää, mutta
onneksi saa lämpimät sukat jalkaan.

Ne jalassa on hyvä lähteä.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hyvin nähty, kirjoitettu.

Pidän hyvin paljon tavastasi runoilla.
Silleen vähäeleisen vaikuttavasti, arkisesti mutta Tunteella.

Arvokas.

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot

Sivut