Jäljet

Runoilija Karpalo


Itkee yksin kammiossaan
Itkee
          Yksin
                      Kammiossaan

Osaa tehdä sen 

siististi ja hiljaa

Ei häiritse muita,
jälkiä jää vain
sydämeen.


 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Pysäyttävää, jokaisen täytyisi voida kertoa ongelmistaan <3 

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot

Sivut