Tehtävä

Runoilija Karpalo

Onko minun tehtävä
tämä kaikki

eikö joku voisi 


pelastaa?

Onko minun satutettava 
niitä ainoita ihmisiä maailmassa
joita en koskaan haluaisi satuttaa

jotta
pysyisin
hengissä


Ja koko ajan

asetta ohimollani

pidin minä itse


mikä huutava vääryys
että tajuan sen vasta nyt


kun


pelastuslautta upposi
aikoja sitten

 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Sivut