Rujo runo

Runoilija Karpalo

Paeta sitä
 
 
         Mahdotonta
 
 
Voit kirkua kaulaasi myöten
 
siinä,
 
Voit upota kokonaan ja
 
menehtyä.
 
 
Vain noustaksesi 
 
uudestaan.
 
 
Paeta sitä
 
 
          Toivotonta
 
 
Kohdata, ottaa vastaan, 
 
katsoa silmiin,
 
oppia.
 
 
Toista
 
tarpeeksi monta kertaa, 
 
 
Kohdata, ottaa vastaan, 
 
katsoa silmiin,
 
oppia. 

Toista

tarpeeksi monta kertaa,
 
 
kunnes, et enää
 
 
yritä paeta.
 
 
Silloin, ja vasta
 
silloin
 
 
vapaudut.
 
 
Olet todella vapaa. 
 
 
 
 
Immortal.


 
 
 
 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Tämä runo ei ole rujoa nähnytkään <3 
Vahva runo, jossa hyvä loppu, lohdullinenko?
Vivahteikas runo, kivasti kuljetat tätä ja saat lukijan leijumaan tässä tunnelmassa. Onnistut siinä hyvin.

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot

Sivut