Hyvästi

Runoilija Karpalo

päästä irti
minusta

minä päästän irti
sinusta

katkaistaan tämä yhteys
väliltämme -
             jatketaan eri suuntiin

muistellaan hyvällä hetkiä, jolloin

lähes itkimme 
                              ilosta.



 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit


ei mutta juuri näin
Joskus vain on eron hetki, mutta hyvä on ollut aiemmin retki <3 

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot

Sivut