Värähdys

Runoilija Netta

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.12.2003
Viimeksi paikalla: 29.10.2023 12:31

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

i don't care
 

Värähdykset kulkevat sisälläni,
tuntiessani sormesi liikkeet käsivarressani.
En oikein tiedä, tai ole varma,
siitä mitä oikeasti haluan.

Tunnen oloni turvalliseksi,
painaessani pääni rintaasi vasten.
Vaikka katsonkin kauhuleffaa,
ja rystyseni vaihtavat väriä puristaessani tuolin reunaa.

Se et ole sinä,
josta oikeasti haaveilen.
Se et ole sinä,
vaikka toivon niin.

Silti kuunnellessani hengitystäsi,
vaikenen ja yritän saada tunteistani kiinni.
Pystyisinkö vaihtamaan sinut vihdoin sille paikallle mille kuulut?
Onhan sinullakin ne syvän ruskeat silmät,
joihin olen hukkunu jo lukemattomat kerrat.

Ehkä joskus näinä iltoina,
vihdoin keksin ratkaisuni.

Toivottavasti silloin ei vain ole liian myöhäistä.
Päätinpä mitä tahansa.

Selite: 
kunpa tietäisin... tai taidan minä jo tietää, en vain uskalla myöntää itselleni..
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Netta vuosi. 16.2.2009 0 Runo
Netta minun 12.1.2009 0 Runo
Netta ananas 4.6.2006 1 Runo
Netta saumuri 19.2.2006 0 Runo
Netta Vararengas 1.1.2006 0 Runo
Netta Pidä musta kiinni 21.11.2005 0 Runo
Netta masokisti> 21.11.2005 2 Runo
Netta tahtirikko 13.11.2005 1 Runo
Netta Maalaus 23.10.2005 3 Runo
Netta Värähdys 11.9.2005 0 Runo