Kaleidoskooppi

Runoilija Epatto

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.12.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ei se ole niin justiinsa.
 

Peilit pysähtyivät
heijastamaan maailmaa
joka tuhoutui vuosien myrskyssä

Nyt sade on tauonnut
ja meren pinta laskee
lempeänä vetenä

Näen teitä.
Kylät ja kaupungit ovat muuttuneet
ja ihmiset jääneet taakseni -

odottamaan paluutani
jos olisin siihen valmis
mutta en enää tahdo lentää

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot