Minä, ohdake

Runoilija Epatto

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.12.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ei se ole niin justiinsa.
 

Kuihduin pois
kuin ruusu horteessa
näkemättä talven tuloa,
kuulematta kevään lämpimiä tuulia

Mutta kesän tullessa
kasvoin maasta
ja aistin aamuruskon,
järven laineiden laulun

Uuden talven uinuin
lasikupuni alla
kunnes kristalli säröili
kivisateen rajussa melussa

Ja kasvoin uudelleen
maasta niin mustasta
Sileävartisena ohdakkeena

Ruusut hehkuivat ympärilläni
mutta ne kuolevat
joka syksy

ja minä, ohdake,
jatkan elämää
aistien sateen ja tuulen

kuullen vuosien pauhun

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot