Preparing Maneuvers

Runoilija Heartless Vagabond

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.12.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

I have enough friends.
 

Gears are already moving,
constant watch.

Ministry of defense requests more funds,
more and more younglings are taken into service,
reserves are being trained.

Bridges are being rigged with explosives,
an act of reasonable caution.

New guns are brought to bear,
vigilance must be upheld under all circumstances,
strengths are displayed.

Factories are altered into armories,
constant production is planned.

Ammunitions are stored in secret places,
underground vaults dug into the base rock,
every individual is watched.

32.000 are ready and waiting,
the rest 300.000 are a week away.

Who says we are at peace?

Selite: 
Kaikki tuo on totta Suomessa, vähän eri valossa, tosin
Kategoria: 
 

Kommentit

Vai että tälläistä siis saat aikaan kun kuuntelet TK:n Eläköön :D . Hmm, aika vahvasti erilainen kuin muut runos. Nonetheless, hienoa luettavaa.

 

Käyttäjän kaikki runot