Harharetkiä

Runoilija Sumela

nainen
Julkaistu:
116
Liittynyt: 2.2.2020
Viimeksi paikalla: 8.5.2024 7:31

Asuinpaikka: Hyvinkää
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
Lakkoja etsiessä
   eksymme kankaalle
Lepotauko mättäällä selät vastakkain
Hajanaisia virkkeitä
   hapuillen muistoa tai unta
      tai kohti toista
Korvissa humisee
Sydän metelöi
Taivas keikahtaa
Ja niin männyt tanssivat yllämme
Lakkaan kaipaamasta kotiin
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

kiva

hurmiota tässä
Kiva kuulla, että se välittyi! Kiitos

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot