Ajat

Runoilija Ypö

nainen
Julkaistu:
6
Liittynyt: 13.1.2007
Viimeksi paikalla: 13.1.2022 18:35

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
-

Rakkaus liittyy moniin sellaisiin yhteyksiin,
mihin emme rakkauskysymystä miellä,
koska olemme kaventaneet rakkaus-sanan merkityksen.
Lämmin kiitos kommenteista, erityisesti kriittisistä!
 

ikäänkuin olisi
vain menneisyys
ilman historiantuntemusta

tarvetta ratkaista nykyisyys ei
eikä tulevaisuutta

sukupolveni sentään
pohtii mahdollisuutta joko tai ei

niin kuin opetettiin

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Ypö Hah! 9.6.2015 0 Runo
Ypö Päivänkierto 28.5.2014 0 Runo
Ypö Polvesta... 28.5.2014 0 Runo
Ypö Vuodenajat 20.4.2014 1 Runo
Ypö Pieni kevät 16.3.2014 0 Runo
Ypö Ajat 6.1.2014 0 Runo