syksy

Runoilija sorsa

mies
Julkaistu:
5
Liittynyt: 4.1.2020
Viimeksi paikalla: 1.3.2023 8:53

Asuinpaikka: Turku
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
15.12.1999


En oo hyvän maun mukainen.

 

Sori siit.

 
31 / 12 / 2019
Mä luovutan, etsin kiskoja.
Pelkään pahinta,
kokemus ajatusta tukee.

Syksy mun vessan lattialla,
emmä taaskaan muistanut
miten sotkuista tää on.

Pohjakosketus.

Oikeastaan, se ei haittaa, eikä mikään muukaan.
Ulkona on talvi, mun kropassa kesä
päässä kevät.

Hitto, mä rakastan kevättä,
ja vihaan syksyä.
Silti peläten sen olevan viimeinen.

Joskus tekee mieli jäädä kiskoille makaamaan,
vuoden ympäri.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Pelkään että kuolen,pelkään että en kuole.
Niiiih. Hyvä,hyvähyvä! Vuodenaikojen sinfoniaa.
 

Käyttäjän kaikki runot