Jouluruno

Runoilija Minttu

nainen
Julkaistu:
5
Liittynyt: 23.9.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Aloitteleva runoilija, joka yrittää saada sanojaan "paperille". :)
 

Talvinen lumimetsä hohkaa valoaan
ja lumihanget loistaa kauniina...

Joulukirkko toisia taas kutsuu,
kun toiset mökissä vielä nukkuu.
Varpunen jouluaamuna kirkossa kajahtaa,
se ihanan joulutunnelman aikaan saa.

Tänään pöydät täyttyy herkuista,
rakkaista ihmisistä ja serkuista.
Rakkausrunoja joku toiselle raapustaa,
haluaa pitää kiinni rakkaastaan.

Selite: 
Sanoja, josta ajatus lähti: kirkko, varpunen, rakkausruno, lumimetsä, mökki Ihanaa joulua kaikille! ♥
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis :)

Jouluisen Lämmin, ja Suloinen.
:)

Tämä on hienosti ilmaistua,aitoa tunnelmaa,pidän.

Yli liikuttavaa <3

Erittäin kauniin ja tunnelmallisen runon olet kirjoittanut.

 

Käyttäjän kaikki runot