MASENNUKSELLE

Runoilija 9d9bccfe5b6a3ec774404d882d33c439

nainen
Julkaistu:
3
Liittynyt: 7.7.2019
Viimeksi paikalla: 16.8.2019 0:47

Asuinpaikka: f50132761197112e031d83cb97e4fc07
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
14.5.2024

 
Olen itkenyt,
panikoinut,
huutanut ja
rukoillut.
Olen lääkinnyt,
yrittänyt tappaa sinut.

Sinun huutaessa kovaa
              mielessäni
nielin 15 000  milligrammaa
   valkeita pillereitä.

Kello kolme aamuyöstä
 poliisit ulko-ovella
 kädet veressä ja
 lääkehiilen kitkerä maku
                       kurkussa.

Silti olet siinä,
kietomassa syleilyysi.
Etkä vieläkään ole tyytyväinen.

Päästäisitkö jo otteestasi?
 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Masennuksesta voi parantua ajan kanssa, voimia ja jaksamista <3 
 

Käyttäjän kaikki runot