Kosketus

Runoilija Karoliina93

nainen
Julkaistu:
5
Liittynyt: 28.6.2019
Viimeksi paikalla: 21.2.2023 17:29

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Enää et kosketa

niin kuin ennen kosketit

Et suutele

kuten ennen suutelit

 

Ennen

tunsin rakkautesi

tunsin halusi

hyväilysi

sormet ihollani

oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Joskus vain suhde "kylmenee". Se on hyvin surullista <3
Kysyvän kaipaus, epätieto. Pidin. Kiitos runoilijalle!
 

Käyttäjän kaikki runot