Lohtu

Runoilija sasual

nainen
Julkaistu:
3
Liittynyt: 2.6.2019
Viimeksi paikalla: 17.11.2020 16:09

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
4.6.1988

 
Kyyhkysiä olkapäillesi,
Kipujasi helpottamaan.
Muista miltä tuntui
Pitää kädestä,
Odottaa tulevaa,
Tutustua tuntemattomaan. 
Miltä tuoksui kesäillat 
Ja miltä kuulosti hiljaisuus 
syysaamuna.
Lapsen nauru ja vastakeitetyn kahvin tuoksu.
Elämän mittainen kaipaus ja silti
minä vieläkin olen tässä. 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Tämä kosketti kovasti :)
Ihanaa, pienen lapsen nauru on jotakin niin käsittämättömän hyvää <3 
 

Käyttäjän kaikki runot