Ihminen

Runoilija J@ska

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.12.2003
Viimeksi paikalla: 20.3.2019 19:28

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Missä on ero?

Sinun askeleesi kulkevat samalla maalla,
Silmäsi näkevät saman loistavan auringon
Saman kuunsäteen
Sama yö ja sama päivä vaihtuu meille

Hengität samaa ilmaa
Juot lähteestä samaa vettä
Kätesi koskettavat samaa maata

Ajatukset tulevat ja menevät
meissä kummassakin
Kehomme ovat samasta aineesta muokattu
Sama Elämä virtaa meissä kummassakin
Sama kuolema odottaa meitä
veljeni ja siskoni, kerro missä meissä on ero?
Selite: 
Kun tämä sanoma tavoittaa ihmisen sydämen, silloin voimme kaikki elää rauhassa.
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
J@ska Ihminen 11.1.2015 0 Runo
J@ska Yön jäljet 4.8.2014 0 Runo
J@ska Everywhere 1.8.2013 0 Runo
J@ska Syksy 4.10.2011 3 Runo
J@ska Ei nimeä 24.7.2011 8 Runo
J@ska Kaikki 17.6.2011 0 Runo
J@ska Kirkastus 20.9.2010 4 Runo
J@ska Aurinko 8.6.2010 0 Runo
J@ska Toivo 19.5.2009 6 Runo
J@ska Usko 19.5.2009 6 Runo