Kirjoita

Runoilija badlydrawngirl

nainen
Julkaistu:
52
Liittynyt: 4.12.2003
Viimeksi paikalla: 3.4.2023 13:47

Asuinpaikka: Helsinki
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elämä on liian lyhyt jossitteluun. Kiitän nöyrimmin kaikkia kommentoijia :).
 
Kirjoita jotain,
hän kuiskasi.
Kirjoita siitä,
kuinka kuu oli suuri
ja punainen,
ja kuinka ruovikko
soitti tuulessa tuutulaulua.
Kirjoita siitä,
miten meri tuoksui keväälle ja suolalle,
ja kuinka hitaasti yö väistyi.
Kirjoita siitä,
miten joutsenet saapuivat
vihdoinkin,
kirjoita päivistä,
jotka valkenivat,
avautuivat valossa auki.


Kirjoita rakkaudesta,
minä pyydän,

kirjoita meistä.




 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Virittää kevääseen, odotukseen uudesta. Toiveena haavekuva, ajatus tulevasta.
Kiitos kommentista :).
Aivan ihana !!!!
Kaunis ja voimakas
sitä ei ole helppo yhdistää
sinä osaat
Kiitos, tämänkin runon rytmi mennee liiallisen Nerudan luennan piikkiin, vaikka toki sisältö on omaa. Fan art I guess.
Sanattomana, ystäväni,
yksin tämän kuolleen hetken yksinäisyydessä
ja täytettynä tulen eloisuudella,
turmeltuneen päivän tahraton perillinen

Neruda 🌷
Oi! :)
Taitavaa kuvausta inspiraatiosta. Runostasi avautuu kaunis tulkinta siitä mitä rakkaus voisi olla.
Kiitos. Sanoilla/runoilla on kummallinen voima kuljettaa tunteita mielikuvien lisäksi. 
Ihanasti pyydetty kertomaan, samalla itse upean runon kirjoittaen <3 
Kiitos Star kommentista!

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot

Sivut