kokonainen

Runoilija Sannakristiina

nainen
Julkaistu:
4
Liittynyt: 16.3.2019
Viimeksi paikalla: 24.2.2023 23:19

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
27.5.1988

 
Pitkään kuljin pimeässä yksin,
ilman rakkautta eteenpäin.
Voimani jostain keräsin,
jotakin etsien.
Toivon kipinän hiipuessa,
löysit minut.
Rakkaudella haavani täytit,
onneni löysin.
Et luotani koskaan lähteä saa,
kanssasi olen kokonainen.
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot