Ikävä

Runoilija Tiun

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 2.3.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Istuin vierelläsi,
viime hetkeen asti.
Pidin kädestäsi kiinni,
ja pyysin jatkamaan.
Halusin tulla mukaasi,
mutta minulla ei ollut siihen lupaa.

Ikävöin sinua paljon,
ajattelen,
kunnes kyyneleet kirvoittavat taas silmäni.
Miksi itken?

Et halua, että suren.
Haluat että jatkan eteenpäin pääpystyssä.
Silti kannan kaikkea sinulta oppimaani ylpeänä.

En ollut valmis menettämään sinua,
halusin vielä että jaksat.
Kukaan meistä ei halunnut päästää irti.
Viimeiseen asti olimme sinussa kiinni.
Irti oli päästettävä.

Selite: 
Mummi.
Kategoria: 
 

Kommentit

Koskettavan surullinen ja haikea.

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Tiun Nimetön 6.3.2011 0 Runo
Tiun Luottamus 6.3.2011 0 Runo
Tiun Menetys. 3.3.2011 1 Runo
Tiun Sinä Minun 2.3.2011 0 Runo
Tiun Ikävä 2.3.2011 1 Runo
Tiun Hukassa. 2.3.2011 0 Runo
Tiun Syli 2.3.2011 0 Runo