Sisällä sataa

Runoilija lempinimimerkki

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.1.2019
Viimeksi paikalla: 21.4.2024 20:51

Asuinpaikka: Turku
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
8.11.1986

Kiitos vaan kaikille äänestämisestä maaliskuun 2019 kuukauden runoilijaksi <3<3<3
 
Sisällä sataa.

Painavat pisarat 
nakuttavat vasten nikamia.
Lasketaan sataan,
aloitetaan uudesta alusta.


Monta putoavan pisaran
pituista sekuntia
aika kestää.
Monta pisaran osumaa selkäranka
onkaan jaksanut
kantaa mukanaan

Pää pysyttelee rankkasateessa
pilvien alla


Vesi ennättää joka solulle
ja kiipeää takaisin
selkäpiitä pitkin

Näiden kapeiden seinien sisällä
minä kuulen vain
tilan täyttävän
ropinan

Sinä kuulet saman
ja tiedät,

ettei tämän
matalan taivaan alla

lakkaa satamasta

Aika luopuu laskuistaan,
pisaroilla ei ole alkuja
tai loppuja,
elämä on vain

loputonta sadetanssia

Kostean helmeilevät
sormeni hapuilevat
käsiesi luokse.
Kukaan ei enää kysele
lupaa tarttua kiinni.

Silmiesi eteen,
vesi on muodostanut
rakkauden läpäisevän
valuvan kalvon,
minä lisäsin
kalvooni
kyyneleistä
suolakiteitä


Sisällä sataa.
Kaatamalla.
Minä rakastan sitä
sateen kohinaa.

Ja minä rakastan sinua.


 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Koskettaa todellakin, häkellyttävää kerrontaa, masennus tai ahdistus
Kiitos paljon palautteesta😊
Taitavaa kuvausta ja täynnä tunnetta. Upea runo. 
Kiitos paljon😊
 

Käyttäjän kaikki runot