Valonpilkahdus

Runoilija 22ff426afeaed0f8671f6e820bb09071

mies
Julkaistu:
4
Liittynyt: 11.12.2018
Viimeksi paikalla: 15.12.2018 15:04

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
Auringon viimeiset violetit säteet hylkäävät minut.
Välinpitämätön, etäinen tulipallo; pimeys.
Tyhjyys puristaa rintakehää, tässäkö se oli? 
Kysyn itseltäni mutta en odota vastausta.
Ei ole vastausta. Asiat ovat tai eivät ole. 
Merkitys on aina keksittyä,
sitä ei ole.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Pidän sekä tyylistä että sanomasta. Hyvää tekstiä.
Kiitos kommentista! Luulen, että haluaisin kirjoittaa tämän tyylisiä enemmänkin mutta niiden onnistuminen edes näin tuntuu olevan hetkestä kiinni.
 

Käyttäjän kaikki runot