Starring erppa

Runoilija eippu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.11.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Koko maailma on hauta eikä mikään pääse pakoon;
ei ole mitään niin täydellistä, ettei se vajoaisi hautaansa."

- Atsteekkirunon katkelma 1400-luvulta



"Ette te minua tunne." -David Klass
"Rauhaa!" -Randy Chazy


 

Estradilla minä.

Saa taputtaa!





Hajuveden voima

saa ihmiset aivastamaan.

Smoky eyes

ja huulipunaa.




Paras yleisö ikinä.

Rakastan teitä kaikkia!





Korkokenkien kopinaa.

Hiuslakkaa lisää vaan.

Manhattan

ja kirsikka.





Tahdon palvontaa.
Kumartakaa! Kumartakaa!




Humalassa haukkuu,

hulluna riehuu.

Big Brother

ja nakuna.







Jospa olenkin vain
oman elämäni

tähti.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
eippu Hetki 19.3.2011 3 Runo
eippu Nimetön 6.11.2010 1 Runo
eippu Sadonkorjuu 20.11.2009 0 Runo
eippu Nimetön 20.8.2009 0 Runo
eippu Nimetön 11.6.2009 2 Runo
eippu Hapuilua 1.10.2008 1 Runo
eippu Kynttilänvalossa 13.9.2008 0 Runo
eippu Starring erppa 28.5.2008 0 Runo
eippu 8.7.07 Turku 9.7.2007 4 Runo
eippu Sairaus oli hysteria 1.7.2007 0 Runo