polku

Runoilija lobedogg

mies
Julkaistu:
8
Liittynyt: 14.12.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Edessäni on kaksi polkua toinen oma ja toinen sinun.

Kysyt minulta haluanko kulkea kanssasi polkuasi?

Vastaan en, ennemmin kuljen omaani ja toivon että polkumme kohtaavat.

Selite: 
Elä elä toiselle elä itselle
Kategoria: 
 

Kommentit

Osaat kirjoittaa..En voi olla tykkäämättä näistä.Oikeat sanat,oikeassa kohtaa

 

Käyttäjän kaikki runot