Nimetön

Runoilija Jenni.

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 16.11.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Vanhempaa tuotantoani. Uudemmat ovat jossain muualla. Ehkä lisään tänne joskus jotain, ehkä en.
 

Maalasin käteesi ihonväriä
kiitit minua ja tarjosit pullostasi
siinä oli omenantuoksua
ja se maistui mannapuurolta

"Hei tule mukaan"
ja niin sinä tulet
hymyilet silmilläsi
vaikka ne on rajattu mustalla

Korkeassa huoneessa
se nainen suutelee minua
muttei se ole se nainen
jonka tahtoisin suutelevan

Aamulla huoneesta löytyy
yksi tupakka ja sytkäri
kauniisti vierekkäin
enkä minä ymmärtänyt syytä

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot