Minun kotiovi

Runoilija Jenni.

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 16.11.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Vanhempaa tuotantoani. Uudemmat ovat jossain muualla. Ehkä lisään tänne joskus jotain, ehkä en.
 

Koti on ihmiset ja mieli
suloinen kieli
silmälasinsangat
ja kynttilöitä ikkunassa

Ihmiset on koti
sinä olet koti
minä olen koti
tai ehkä en.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Suloinen.

ihanan veikeä. <:

Hieno. Koti on siellä missä sydän on.

 

Käyttäjän kaikki runot