Rakkauden Hautuumaalla

Runoilija Hellpoemer

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 23.4.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Koskaan ei voi kokea eikä nähdä liikaa.

Minulle tärkeimpiä lyyristä nautintoa elämääni antavat ovat Heresia, Dark Funeral, Azaghal, Theatres Des Vampires, Zen Café, Sargeist, Deicide, Reverend Bizarre, The Sin:Decay, Black Funeral, Calvarium, puheensorina, Kotiteollisuus, luonto, kahvinkeitin, Horna, Mercyful Fate, W.A.S.P ja moni muu mainitsematon lähde.

Runot ovat minun terapiani ja tapani käsitellä niin asioita kuin tunteita, joskin vain sopeutumishäiriöni mittapuitteissa. Kaikki palaute on tervetullutta.

Terry Pratchett, Dragonlance, Forgotten Realms, Peter Straub, Tolkien ja moni muu; rakastan kirjallisuutta. Siitä päästäänkin larppaamiseen mikä on intohimoni. Todellisuus ei ole kaikkia varten.

Kozaks Of Metallishtan - I Drink Me a River
 

Rakkauden hautuumaalla,
auringon laskussa mereen
loin harhakuvan
silmiesi katseeseen

Kuinka kaunista sanaa
olivatkaan kyyneleesi
kuin puhdasta hopeaa,
unohtumatonta unta

ja silti jaksoin uskoa
suustasi
kaikkea paskaa.

Selite: 
Känniruno nmro #1
Kategoria: 
 

Kommentit

Pidin runon tavasta kertoa tarinasi,
Lopussa oli hyvä huipennus, joka muutti sisällön moniulotteiseksi.

Mielenkiintonen hyvällä tapaa. Tykkäsin :)

 

Käyttäjän kaikki runot