Olla olemassa

Runoilija miikku

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.11.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Olen pätkä, jolla on huoneen kokoinen ego" -Danny Devito-
 

Olen
kaikkea
olematta
kuitenkaan
erityisesti
juuri
mitään
Kovaksi
tallattu
hiekkatiekin
saattaa
pehmetä
ennen kuin
on myöhäistä
Eilisen
katkaistut
siivet
takanreunuksella
punaviinin tahrimana

Huojennus
ohituksesta

Selite: 
.....
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot