Menetetty palaa...

Runoilija HeRi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.11.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elämä on hassu juttu, joka minulle sattui matkallani hautaan...
 

On aina jokin syy,
miksi asiat eivät ole hyvin.
Emmekä ymmärrä,
että ongelmiemme suhde on vakio.

Odotamme ja pohdimme,
pyydämme ja anomme.
Emmekä muista kiittää.

Kunnes jotain menettää,
silloin ymmärtää.
Muttei koskaa opi näkemään aikaa,
kun menetetty palaa...

Selite: 
Aina olisi jotain korjattavaa! Milloin me opitaan olemaan tyytyväisiä?
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
HeRi Intohimo... 13.3.2011 0 Runo
HeRi I cry... 24.1.2011 0 Runo
HeRi Antautuminen... 13.10.2010 0 Runo
HeRi Menetetty palaa... 18.8.2010 0 Runo
HeRi Should... 18.8.2010 0 Runo
HeRi Ohi... 27.5.2010 0 Runo
HeRi Sairaus... 15.5.2010 1 Runo
HeRi Yllätys... 12.5.2010 2 Runo
HeRi Hetki... 15.2.2010 2 Runo
HeRi Nimetön 9.2.2010 1 Runo