Yllätys...

Runoilija HeRi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.11.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elämä on hassu juttu, joka minulle sattui matkallani hautaan...
 

Olit suloinen yllätys.
Hetkessä herännyt hurmio.
Ajatus, jota en osannut itseltäni odottaa.

Olet tunne.
Syvällä minussa.
Olet jotain,
jonka tahdon sulkea syliini pidemmäksi aikaa.

Mutta olet kaukana.
Olet kaipaus.
Olet yllättävä onnesta odotukseen kääntynyt hetki.

Yllättäen olet osa minua...

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

näde <3

Kaunista kaipausta paloja itsestään upea on runosi

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
HeRi Intohimo... 13.3.2011 0 Runo
HeRi I cry... 24.1.2011 0 Runo
HeRi Antautuminen... 13.10.2010 0 Runo
HeRi Menetetty palaa... 18.8.2010 0 Runo
HeRi Should... 18.8.2010 0 Runo
HeRi Ohi... 27.5.2010 0 Runo
HeRi Sairaus... 15.5.2010 1 Runo
HeRi Yllätys... 12.5.2010 2 Runo
HeRi Hetki... 15.2.2010 2 Runo
HeRi Nimetön 9.2.2010 1 Runo