Elämän sivut

Runoilija pilvi

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 4.11.2003
Viimeksi paikalla: 4.7.2021 3:24

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tekstien kopioiminen ja esittäminen muissa medioissa ominaan on julmaa kirjoittajaa kohtaan mutta ikävän usein olen siihen törmännyt. Mikäli joku teksti miellyttää voi sen käyttöön kysyä luvan tai nyt edes laittaa lainausmerkit. Kiitos :)
Suosittelen:
 

Tyhjää paperia tuijotan, millä sen sivut täyttäisin.
Kuinka päädyin tähän pisteeseen, kauanko tämä kestää.
Sydän murtuu eikä sitä voi estää.

Suoritan, suoritan.
Elämän kirjaa luen ja teen kuin neuvot käyvät toteen.
Odotatko viimeisellä sivulla?
Miten sut löydän uudestaan.

Kaarran viivoja ylös ja alas kunnes musteeni loppuu.
Käännän kaiken toisin, etsin ja etsin.
Nämä viivat ei ole tarkoitettu keskeneräiksi.
Elämänviivat.

Suoritan, suoritan.
Elämän kirjaa luen ja teen kuin neuvot käyvät toteen.
Odotatko viimeisellä sivulla?
Miten sut löydän uudestaan.

Mihin hävisit, selaan kirjaa enkä enää löydä sinua tarinasta. Miten elämän kirja näin muuttuu ja pistää kaiken kärsimään. Ei kaksi puolikasta pärjää yksin.
Tuletko takaisin jos piirrän kynälläni hienoimman viivani ikinä.

Suoritan, suoritan.
Elämän kirjaa luen ja teen kuin neuvot käyvät toteen.
Odotatko viimeisellä sivulla?
Miten sut löydän uudestaan.

Luulin että elämän kirjaa ei voi muuttaa. Tarinamme oli jo kirjoitettu. Muste loppui, sivut revittiin, kaikkemme tehtiin muttei osattu lukea sitä oikein.

Suoritan, suoritan.
Elämän kirjaa luen ja teen kuin neuvot käyvät toteen.
Odotatko viimeisellä sivulla?
Miten sut löydän uudestaan.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
pilvi Elämän peli 25.4.2015 3 Runo
pilvi kaksin 8.2.2015 0 Runo
pilvi Elämän sivut 20.1.2015 0 Runo
pilvi Muisto 8.12.2014 1 Runo
pilvi Tulvuori 8.12.2014 1 Runo
pilvi kyyneleet 8.12.2014 0 Runo
pilvi Kahleet 8.12.2014 0 Runo
pilvi särö 23.11.2014 0 Runo
pilvi Tänä yönä 23.11.2014 0 Runo