Minun kokemukseni ADD:stä

Runoilija tanssahtelija

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.1.2013
Viimeksi paikalla: 24.11.2019 9:13

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
28.8.1996

Elämä on sateessa kotiin
 
Minun pitäisi pukeutua valepukuun
ollakseni samanlainen kuin muut
Mutta sellaista pukua ei ole olemassakaan
Hetken aina jaksan yrittää
Mutta sitten paljastun
Ja olen muille kuin avaruusolento
Joillekin olen näkymätön
Joillekin olen harhaa
Ja loput välttelevät minua kuin ruttoa

Sitten on ne muutamat jotka ovat samalta planeetalta
Ymmärtävät miksi ilma on vihreää ja
ympäristö näyttää sirkuksen ja
hautajaisten vääristyneeltä keitokselta

Nämä oudot ihmiset odottavat minun puhuvan täydellisesti kieltä, josta en ole koskaan kuullut
Ja sitten tuomitsevat minut anteeksi antamattomasta rikoksesta
-siitä, etten koskaan toiminut heidän
sääntöjensä mukaan
-siitä, etten ymmärtänyt heidän kieltään
vaikka kuinka kuuntelin
Sillä heidän mielestään en kuunnellut
Selite: 
Tämä on minun kokemukseni ADD:stä. Siitä, kuinka epäreilua on olla rehellinen kierossa maailmassa ja kohdata vaatimukset, joita et ymmärrä vaikka haluaisit. Ja miten hullulta ja järjettömältä kaikki näyttää täynnä epäaitoa turhuutta ja tärkeilyä sekä ahdistusta ja tyhmiä rituaaleja.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Niinpä, kunpa meillä yleensäkin olisi enemmän ymmärrystä <3 
Hieno!
 

Käyttäjän kaikki runot