rakastava

Runoilija martsu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.10.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Saan inspiraation uskostani Jumalaan, Rakkaudesta puolisooni, muiden ihmisten kirjoittamista/lausumista koskettavista runoista, nauravista lapsista, koulun uuvuttavista oppitunneista ja jostain sydämeni pohjasta....:D
 

Rakkaani

olen kokenut kanssasi paljon
olen saanut sinulta ihania muistoja

meillä on edessä vielä paljon
joskus tulevaisuus pelottaa

olen tuntenut oloni turvalliseksi aina kanssasi
ja tiedän että tunnet samoin

rakkautesi minua kohtaan on voimakasta
tunnen sen vaikket olisikaan lähelläni

meidän tuleva lapsemme on onnekas
kun saa sinut rakastavaksi isäkseen

kiitos että jaksat elää kanssani
ystäväni, aviomieheni, sielunkumppani
ja isä tulevalle lapsellemme...

rakkaani

Selite: 
tuli vaan mieleen tällanen, ku pian saan 1. lapsen ja raskausaika on ollu aika vaikea mutt silti mun mies on jaksanu tukea ja lohduttaa ja rakastaa aina vaan enemmän.... kiitos rakas
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot