Suudelmia solisluille,
sencha-teetä ihastuneille.
Yksinäisiä savukkeita,
rakkaudentunnustuksia,
puolikuolleita.
Kolme sekuntia,
jäitkin jo seuraavalla bussipysäkillä.
Myisin sieluni,
siitä neljännestä.
Sekunnin sadasosasta.
Selite:
Haluaisin silti takaisin, milloin vainn.
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
hienosti kirjoitettu runo, pidän!
Hyvää eläväistä kerrontaa.
tästä kyllä tykkäsin (: lucid-unet ovat usein kyllä niin mahtavia että pisteet otsikonkin takia!
Omaperäisen Erityinen,
Hyvä runo.