Molotov

Runoilija Hobitti

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.10.2003
Viimeksi paikalla: 11.1.2022 18:07

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Rakastaa melankoliaa, villasukkia, nokkosteetä, ilon pilkahduksia arjen seassa, mustavalkokuvia, mykkäelokuvia, punaviiniä, urbaania löytöretkeilyä, aitoutta ihmisissä ja se, kun löytää tästä planeetasta joitakin hyviä asioita. http://kolonrakentaja.blogspot.com/
 

Kuinka et tiedä, miten kylmyys sattuu?

Jää syö nuoret sielut,
jotta heillä olisi lämmin.

Tunne sen pistely kasvoilla,
tiedät sen olevan kuumaa.

Kuinka käännetty onkaan todellisuus?

Todellisuus on sekasorto mielialoissamme,
kyyneleiden ja liekkien värittämä taivas.

Tunne kuinka huivilla peität kasvosi,
annat kaikkien sivistysrippeiden mennä,

vain kostaaksesi.

Selite: 
Heräisit sinäkin.
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot