Runoilija 63042395f3e1a11bc08e8d559bdf0c43

nainen
Julkaistu:
2
Liittynyt: 17.6.2018
Viimeksi paikalla: 1.5.2019 17:45

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
Yö tuoksuu puhtaalle
ja raikkaalle.

Yö saa linnut
vaikenemaan
ja levähtämään.

Hämärän syliin
minunkin
on helppoa ja
rauhallista nukahtaa.

Yö antaa
luvan hengähtää.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

yöllä on suojaava ominaisuus
hieno tunnelma runossasi
Kiitos!
Lyhyt mutta ytimekäs kaikki on vaan niin totta
Kiitos!
Rauhoittava runosi, ja tunnelma on minulle helposti samaistuttava.
 

Käyttäjän kaikki runot