Odottaen...

Runoilija jezebell

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.10.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tunteellinen "romantikko"
 

Kun kello lyö puolenyön,
sinä saavut taas luokseni..
Kiedot kätesi ympärilleni ja nousemme ilmaan,jättäen verhon allemme jääneen maailman ylle.
Olemme kahden..

Veri virtaa suonissamme ja suutelemme kiihkeästi.

Katsot minua silmiin ja suutelet kämmentäni,
tämä on merkki hyvästien.
Toivon että tapaamme jälleen,
mutta tämä taisi olla viimeinen..
...Odotan Sinua...

Selite: 
"..Kuuta ulvova.."
Kategoria: 
 

Kommentit

upea! odottaminen on ihanan riuduttavaa.ja odottaminen palkitaan, yleensä.. onnea sankari!=)

 

Käyttäjän kaikki runot