Nimetön

Runoilija RiXa

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.10.2003
Viimeksi paikalla: 4.4.2020 15:56

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Wish You Were My Angel
 

Kirjotan nimeäsi yhä uudelleen,
kun vain se kaikuu mielessäni,
kuvittelen sinun viereesi.
Makaan yksin peloissani,
yritän huutaa apua pelkoihini,
ehkä tämä kylmyys huuhtoo ne pois.
Annoin kunniani vuoksesi,
jotta sain tuntea sen rakkauden,
enää minulla ei ole mitään,
Paitsi särkynyt sydän,
jonka jätit jälkeesi,
kun lähdit pois unelmistani.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tääkin on niin kaunis. Täynnä tunnetta ja minusta ainakin todella koskettava.

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
RiXa Nimetön 10.11.2011 0 Runo
RiXa Nimetön 22.11.2007 3 Runo
RiXa Unohdu, ole kiltti 29.9.2007 2 Runo
RiXa Luulin 30.8.2007 0 Runo
RiXa Kuvasi 30.8.2007 2 Runo
RiXa Nimetön 16.6.2007 0 Runo
RiXa Nimetön 19.5.2007 0 Runo
RiXa Nimetön 15.5.2007 1 Runo
RiXa Nimetön 29.4.2007 1 Runo