Sun kanssas

Runoilija Läyrs--

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.3.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Minulle runojen kirjoitus on vähän kuin terapiaa. Saan muuta ajateltavaa ja murheetkin haihtuvat tai ainakin unohtuvat hetkeksi, kun kirjoitan. Kiitos palautteista !!!
 

Se hymy mun huulilla,
se on sun aiheuttama.
Se tunne kun katsot,
on minulle unelma.
Kun sun kätes,
musta tiukasti kiinni pitää.
Mulla on hyvä olla siinä,
sun lämpimässä sylissä.

Selite: 
Ikävä sen yhden ja ainoan luokse :<
Kategoria: 
 

Kommentit

Tuttu tunne ja hyvin olet sen sanoiksi, pieniksi lauseiksi, pukenut!

 

Käyttäjän kaikki runot