Nimetön

Runoilija heidiää

nainen
Julkaistu:
2
Liittynyt: 14.12.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Älä ole surullinen. Katso taivaalle, aurinkokin on yksin, mutta silti se säteilee.

Lupaan rakastaa sinua enemmän, jos lupaat olla unohtamatta minua.
 

Sen hetken verran, kun luulin et tää ois jotenkin erilaista.
Sen hetken verran, kun luulin et tää ois totta
Sen hetken verran, kun luulin et tää ois onnistunut
Sen hetken verran, kun luulin et tää ois kestänyt
Sen hetken sinä tuhosit. Sen hetken sinä kadotit.
Sen hetken sinä haihdutit. Sen hetken ja koko elämäni, sinä sekoitit.

Selite: 
Tälläne runo, ja kuvaa tätä päivää.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot