Eräs torstai

Runoilija Nicholaus Verienkeli

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.1.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Minä olen huono.
 

Sormenkynsistä itkin; olin pidempi kuin muut.

Makea elämys - liian makea
Käteni tahmaantuvat,
irroitan otteeni
Kuihtui, paloi loppuun.

Äänet palaavat, soisipa kello!
Se on puhelin, naapuri.
Narahdus, tuhahdus.
Huomenta rakas,
jaloissani on hammasharja.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Erilainen, mukaansa tempaava runo joka jättää tilaa ajatuksille.

 

Käyttäjän kaikki runot