Siniharmaa valo (juhannus)

Runoilija Nicholaus Verienkeli

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.1.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Minä olen huono.
 

Laulaen veneemme vetten yli
vastatuuleen, kaukana tyvi
Perillä pian, rannan jo nään
vai jäädäkö ulapalle pyörimään?

Känsillä kädet, hiessä iho
makkarasta ei ihminen liho
Kesän yö tuskin on pimeä
ilo hyttysillä verta imeä

Hyvinhän siinä kävi
kananmunasta letuille väri
Niityllä nähdä voi juhannusnoitia
katoksen alle piiloon salamointia

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot