Kädet

Runoilija Harley

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 16.9.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

läpi harmaan kiven, vaikka viisaammat älyävät kiertää sen
 

Tyhjin käsin synnyimme,
tyhjät ovat kätemme, elleivät ne
löydä toistemme käsiä...
Käsiemme viisautta kuvastaa se
että herätessämme ne ovat
toistensa lomassa ja näyttävät
meille suuntaa, joka on aina oikea...

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihana, kaunis, jotenkin herkkäkin runo ilman turhaa koristeellisuutta.

Tuo on kyllä totta:) Hyvä hyvä!:)

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Harley Nimetön 17.11.2010 0 Runo
Harley Nimetön 20.8.2005 5 Runo
Harley tauti 11.6.2005 2 Runo
Harley Miksi 7.4.2005 1 Runo
Harley Nimetön 22.3.2005 1 Runo
Harley Kuu 19.3.2005 1 Runo
Harley Sinä 19.2.2005 4 Runo
Harley Nimetön 25.9.2004 2 Runo
Harley Kädet 5.2.2004 2 Runo
Harley Liekki 18.11.2003 3 Runo